Afholdte arrangementer i 2017

 

Søndag den 29. Oktober er der Tisvilde tur

Tisvildebillede.jpg 
Vi rider kl. 11.
Så vilI med på en skøn tur, og se skoven i sine smukke faver, nyde din hest på stranden. Så kom og vær med. Vi mødes for enden af Hovedgaden i Tisvildeleje. Turer er på ca. 2.5 timer.
Efter turen spiser vi sandwich måske lidt kage. Meld dig til, senest den 24 Oktober. Her på siden og indbetal 50 kr. på mobile pay: 31201193.
Du er først rigtig tilmeld når du har betalt 
Vi glæder os til at se dig og din dejlige hest!...
De bedste Pytla hilsner.
Steen.

 
 edit.jpg
 
Børne-junior-hygge-stævne-dag i Pytla

Søndag den 1. oktober 2017 
Søndersøgård, Ballerupvej 91, 3500 Værløse
Pris, 100 kr. per ekvipage, incl. frokost, drikkevarer og kage ...
Tilmelding senest d. 25. september 
Pytla vil gerne invitere børn og unge ryttere til en uformel stævne-dag, med fokus på at have det sjovt og lære hinanden at kende. Alle børn uanset alder er velkomne og vi vil meget gerne også se de juniorer, som kunne have lyst.
Vi planlægger en dag med sodavandstølt og striglekonkurrence og som afslutning en lille konkurrence, hvor hver rytter får mulighed for at vise lige det de er gode til på ridebanen. Det kunne være f.eks.:
Et kort dressurprogram
En eller flere gangarter
Horsemanship
Kvadrille
- eller noget helt andet :-)
Der er afsat ca. 4 minutter per rytter til den afsluttende konkurrence. Det er tilladt at have trækker med på banen. Og forældre er velkomne hele dagen.
Så sæt kryds i kalenderen d. 1. oktober til en hyggelig dag for alle hesteglade børn. Vi starter kl 10 og er færdige ved 16-tiden. Nærmere program følger, når vi ved hvor mange der deltager.
Det er muligt at lave fold til sin hest, hvis man selv medbringer hegn og rydder op efter sig.
Tilmelding til mail@mariearndal.dk, med angivelse af navn på hest og rytter, alder på rytter, samt det program man vil ride eller en beskrivelse af hvad man gerne vil vise på banen.
Arrangementet kræver ikke at barnet selv er medlem af Pytla, hvis bare far/mor er medlem er det fint